Kalle, Arttu ja Jere kävelevät 170 kilometriä Weekend-festivaaliin – "Olisi siistiä tampata koko Suomen ympäri"

Turkulaiset Kalle Moberg, Arttu Kivimäki ja Jere Kumpula kävelevät paraikaa Turusta Helsinkiin. Nuorukaisten päätepisteenä on viikonloppuna järjestettävä Weekend-festivaali. Tamppaajat-nimellä kulkevan kolmikon urakka on yhteensä noin 170 kilometriä.

– Ajattelimme, että teemme yhdessä vielä jotain ikimuistoista ennen kuin tiet erkanevat, he selittävät tempauksen alkuperää.

– Lähden vähintään loppukesäksi töihin Portugaliin. Vietämme muutenkin paljon aikaa yhdessä, tämä on tällainen loppujysäys kesään, Kumpula kertoo.

Moberg, Kivimäki ja Kumpula tekevät matkan yhteistyössä Weekendin kanssa. He saavat urakastaan ilmaiset VIP-liput festivaalille.

Tamppaajat lähtivät matkaan maanantaiaamuna. Perillä he suunnittelevat olevansa keskiviikkoiltana. Torstai on pyhitetty levolle, ja perjantaina edessä on itse Weekend.

– Jaksaminen on suurin kysymysmerkki, miten jaksaa itse festareilla tampata tämän jälkeen, kolmikko pohtii.

– Kroppa ei välttämättä kestä, mutta me jaksamme, he kuitenkin vannovat.

Ryhmän nimi juontuu Kummelin sketsistä, jossa tamppaajat pyrkivät astumaan jokaiselle kohdalle maan pinnalla. Turkulaiset Tamppaajat eivät tunnustaudu erityisiksi Kummeli-faneiksi, mutta nimi oli heidän mielestään osuva.

Tamppaajilla on kunnianhimoinen tavoite tulevaisuuden varalle, kunhan Weekend-festivaalille on ensin päästy.

– Joskus olisi siistiä tampata koko Suomen ympäri.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut