Sarjasyömäri jälleen vankilaan – tällä kertaa mies ehti syöpötellä 10 ravintolassa

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona sarjasyömärinä tunnetun viisikymppisen miehen ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Käräjäoikeus antoi tuomionsa poikkeuksellisesti keskiviikkona jo istunnossa ja määräsi vuonna 1968 syntyneen miehen neljäksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi vankilaan.

Teot ajoittuvat viime kevääseen ja alkukesään. Mies ehti uusimman petosvyyhtinsä aikana vierailla Helsingissä, Vantaalla ja Hyvinkäällä sijaitsevissa ravintoloissa. Mies myönsi syytteet.

Keski-ikäinen sarjasyömäri on tullut Helsingin ja muuallakin Suomessa ravintolamaailmassa tunnetuksi häikäilemättömästä tyylistään. Miehen saavuttua ravintolaan hän tilaa sekä ruokaa että juomaa, nauttii aterian, jonka päätteeksi ilmoittaa henkilökunnalle kylmän viileästi, ettei laskua ole tarkoituskaan maksaa. Tämän jälkeen hän jää odottamaan poliisien tuloa paikalle.

Tuoreimmassa oikeudenkäynnissä käsiteltiin kymmentä ravintolakäyntiä, jonka päätteeksi mies jätti laskun maksamatta.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Mies ei istu vankilassa ravintolaherkutteluistaan ensimmäistä kertaa.

Viime vuonna syömäri valitti saamastaan ehdottomasta vankeusrangaistuksesta Helsingin hovioikeuteen, mutta oikeus ei marraskuussa antanut valitukselle jatkokäsittelylupaa. Helsingin Uutiset kertoi hovin tuomiosta viime marraskuussa Käräjäoikeuden ehdoton tuomio jäi pysyväksi.

Sarjasyömäri joutui oikeuden eteen jo vuonna 2017

Miehen rikoshistoria ei rajoitus vain herkutteluhuijauksiin. Pitkään rikoshistoriaan kuuluu muun muassa oman äidin surmaaminen 1990-luvulla

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut