Tallink laskee lähes 700 tuotteen hintaa – Syynä Viron alkoholiverotuksen muutos

Tallink-konserni laskee ensi maanantaista alkaen Suomen ja Viron välillä kulkevien laivojensa myymälöissä lähes 700 tuotteen hintaa. Hintojen alennus johtuu Viron hallituksen päätöksestä laskea alkoholin valmisteveroa 25 prosentilla heinäkuun alusta alkaen.

– Lupasimme omalta osaltamme reagoida välittömästi, kun keväällä keskustelut alkoholin valmisteveron alentamisesta Virossa alkoivat, sanoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene

Hintojen alennus koskee lähes 700 tuotetta Helsinki-Tallinna-reitin Megastarilla, Starilla, Silja Europalla ja Sea Windilla päivän ensimmäisestä lähdöstä alkaen.

– Uskomme, että alkoholin valmisteveron alentaminen on oikea päätös, koska se innostaa matkustajia ostamaan Virosta edullisia tuotteita. Siksi myös Tallink halusi välittömästi alentaa hintoja Helsinki-Tallinna-reitin laivoillaan. Korostan, että edullinen alkoholi ei kuitenkaan ole ainoa syy lähteä matkalle Viroon; täällä on upeita paikkoja ja elämyksiä koettavaksi ja Tallink jatkaa edelleen tämän hienon kohteen markkinointia, Nõgene lisää.

Suomessa hallitus päätti hiljattain kiristää alkoholiverotusta 30 miljoonalla eurolla. Kiristys koskee kaikkia juomatyyppejä.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut