Matinkylän uimahallin rakentaminen ei ole vielä alkanut – "Hallin avaaminen voi viivästyä muutamalla kuukaudella"

Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko uskoo, että Matinkylän uimahalli valmistuu loppuvuodesta 2021. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Sirkku Aalto

Matinkylän uimahallin rakennustyöt eivät ole vielä alkaneet. Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko Espoon kaupungilta kertoo, että hallin pääurakoitsijan valintaprosessi on vielä kesken.

– Se menee syksyyn, mutta vielä olemme siinä oletuksessa ja tavoitteessa, että rakentaminen alkaa tämän vuoden puolella, hän sanoo.

Vielä alkuvuonna arvio oli, että Tynnyripuistoon nousevan hallin rakentaminen alkaisi keväällä ja että siellä uitaisiin syksyllä 2021

– Hallin avaaminen voi viivästyä muutamalla kuukaudella, mutta puhumme joka tapauksessa loppuvuodesta 2021, Ikävalko sanoo.

Matinkylän uimahalliin on tulossa8-ratainen 50 metrin allas, joka on jaettavissa 25 metrin radoiksi kaksiosaisella välisillalla. Lisäksi sinne on tulossa muun muassamonitoimiallas, opetusallas ja kahluuallas.

Aiheeseen liittyvää

  1. Matinkylässä uidaan syksyllä 2021 – katso havainnekuvat uimahallista
    23.1.2019 6:40
  2. Uimahallipula jatkuu Espoossa vielä pitkään – Matinkylän uimahallista tulossa torso
    27.8.2016 7:30

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut