Länsiväylä lisää näkyvyyttään Espoossa – "Lehti saa omat kasvot"

Mikko Heino vetää heinäkuun alusta alkaen Länsiväylän lisäksi Etelä-Suomen Median verkkodeskiä ja viihdettä. Päivi Tuovinen

toimitus

Pääkaupunkiseudun lehtikolmikko Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat vahvistavat paikallista näkyvyyttään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla nimittämällä Vantaalle ja Helsinkiin oman, kirjoittavan päätoimittajan.

– Kirjoittavien päätoimittajien kautta lehdet pystyvät reagoimaan entistä paremmin paikallisiin puheenaiheisiin. Samalla jokainen lehti saa omat kasvot, Etelä-Suomen Median sisältöjohtaja Silja Tenhunen kertoo.

Uuteen malliin siirrytään 1. heinäkuuta, jolloin Vantaan Sanomien päätoimittajana aloittaa Mia Lindström ja Helsingin Uutisten päätoimittajana Karri Kannala

Mikko Heino jatkaa vastaavana päätoimittajana Länsiväylässä ja aloittaa samalla Etelä-Suomen Median verkkodeskin ja viihteen esimiehenä. Mallilla vahvistetaan lehtien yhteistyötä ja kasvua verkossa.

– Lehtikolmikkomme jatkaa edelleen vahvaa paikallista uutisointiaan ilmestymiskaupungeissaan, Heino sanoo.

Tänä vuonna 65 vuotta täyttävä Länsiväylä on edelleen oleellinen osa espoolaisten arkea. Kirjoitamme jatkossakin Espoosta espoolaisille.

Maaliskuussa julkaistun Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan Länsiväylä on edelleen tutkitusti Espoon luetuin paperilehti.

Länsiväylän paperilehdellä on tuoreen tutkimuksen mukaan 91 000 lukijaa. Länsiväylän kokonaistavoittavuus eli printti- ja verkkoversioiden eri lukijoiden yhteismäärä on nyt 136 000.

– Tänä vuonna 65 vuotta täyttävä Länsiväylä on edelleen oleellinen osa espoolaisten arkea. Kirjoitamme jatkossakin Espoosta espoolaisille, Heino korostaa.

Yhteensä Etelä-Suomen Median lehdet tavoittavat 1 094 000 lukijaa viikossa.

Eniten lukijoita on Suomen suurimmalla kaupunkilehdellä Helsingin Uutisilla, jonka kokonaistavoittavuus on 350 000 lukijaa. Vantaan Sanomien kokonaistavoittavuus on 118 000.

Etelä-Suomen Median pääkaupunkiseudun lehtikolmikkoon kuuluvien Länsiväylän, Helsingin Uutisten ja Vantaan Sanomien yhteinen kokonaistavoittavuus on 536 000 eri lukijaa. Paperiversioillaan lehdet tavoittavat yhdessä 237 000 eri lukijaa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Länsiväylä tests English content
    29.3.2019 18:00
  2. Länsiväylä kasvatti lukijamääräänsä
    1.3.2018 7:00
  3. Länsiväylä etsii lukijoiden koteja juttusarjaan – ilmoita omasi mukaan!
    3.3.2019 13:35

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut