Lapsille suunnattu sarja Matinkylästä jatkuu – Aapelinkatu 8 on nyt otsikoissa

Kirjailija Elina Pulli kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille. Anneli Tuominen-Halomo

Anneli Tuominen-Halomo

Espoolainen kirjailija Elina Pulli on kirjoittanut jatkoa Matinkylään sijoittuvalle lastensarjalle Aapelinkatu 8 Äänikirja on kuunneltavissa Storytel-kirjapalvelussa.

Elina Pullin lastensarjan Aapelinkatu 8 ensimmäinen kausi ilmestyi viime syksynä. Kerrostalon lasten seikkailuista kertova hauska sarja sopii etenkin eskarilaisille ja alakouluikäisille.

Tällä kertaa Aapelinkatu 8 päätyy uutisotsikoihin, kun Apin ja Miikka Maastojalan salaisuus paljastuu. Kaudella vilisee kissoja ja muita eläimiä.

– Aapelinkatu kasin kaveriporukassa mietitään myös sitä, mitä aikuisille pitää kertoa ja mitä ei. Ratkaisu löytyy yhdessä ja lopulta kaikilla on kivaa, vaikkakin aika jännittävää, Elina Pulli kertoo.

Storytel Original -äänikirjasarjat on kirjoitettu suoraan kuunneltaviksi. Aapelinkatu 8 -sarjan kukin jakso kestää noin vartin. Sarjan lukijana on jo ensimmäisellä kaudella tutuksi tullut näyttelijä Paavo Kerosuo.

Kirjailija Elina Pulli juhlistaa uutta kautta järjestämällä julkaisutilaisuuden Ison Omenan kirjastossa tiistaina 4. kesäkuuta kello 17–18.

Loppukesällä ilmestyy pienille runoilijanaluille suunnattu kattava perusopus, Runomatkaopas – harjoituksia ja työpajoja lapsille.

Sen ovat koostaneet Pirkko Ilmanen, Riika Kotka, Elina Pulli ja Johanna Venho, joka myös kuuluu Espoon kirjailijoihin. Kirjan kustantaja on Aviador Kustannus.

Ison Omenan kirjastossa alkaa syksyllä Lavarunousillat, joita koordinoi Elina Pulli.

Aiheeseen liittyvää

  1. Torttu ja Api Aapelinkadulta rohkaisevat erilaisuuteen – Elina Pulli kirjoitti äänikirjoja lapsille
    5.11.2018 9:29
  2. "Vauvalleni virsut laitan, varpaillensa villanutun" – Elina Pulli riimittelee lapsille kalevalamitassa
    29.4.2018 8:15

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut