Kuvat: Merkkivaatteita hamstranneet miehet herättivät huomiota satamassa – tunnistatko, mistä kaupasta nämä Niken lenkkarit ovat peräisin?

Anastetuiksi epäiltyjä urheiluvaatteita. Poliisi

Aapo Siippainen

Tulli pysäytti keskiviikkona 17. huhtikuuta Katajanokan terminaalissa Helsingissä kaksi ulkomaille matkalla ollutta miestä, joilla oli mukanaan poikkeuksellisen suuri määrä matkatavaroita. Miesten hallusta löytyi anastetuiksi epäiltyjä uudenveroisia urheiluvaatteita ja -kenkiä.

‒ Tavaroissa ei kuitenkaan ollut jäljellä hintalappuja, joten poliisi ei tiedä, mistä ne ovat peräisin. Poliisi epäilee, että tavarat on anastettu jostain päin Suomea. Mikäli arvelet, että tavarat on mahdollisesti varastettu liikkeestäsi, ota yhteys poliisiin, pyytää tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen Helsingin poliisilaitokselta.

‒ Poliisi onnistui pysäyttämään lentotulliin ison laatikollisen urheiluvälineitä, jotka nämä samat epäillyt olivat lähettäneet eteenpäin, Petersohn-Järvinen lisää.

Poliisiin voi olla tapaukseen liittyen yhteydessä puhelimitse 0295 417 931 ja sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Espooseen roimasti enemmän valkohäntäpeurojen kaatolupia – "Läntiselle Uudellemaalle on aikoinaan istutettu peuroja ja kasvatettu kantaa tietoisesti"
 2. Leppävaaraan on tulossa puutarhakylä – lähes 70 mökkiä, yhteistiloja ja viljelypalstoja
 3. Kaasujalka ei ole hellittänyt Turunväylän tietyömailla – Poliisi MTV:lle: "Tekevät melkein oman henkensä uhalla töitä"
 4. Miksi kestävän kehityksen nimiin vannova Espoo kaavoittaa lisää pientaloalueita? – näin vastaavat päättäjät
 5. Keski-Espoon uimahallin kävijärajoitus poistui – Leppävaarassa yhä voimassa maauimalassakin
 6. Työpajassa rakennellaan hyönteishotellia tai perhosbaaria
 7. Oma raha: Jaguar E-type, Cadillac Eldorado, Aston Martin... Sijoittajakonkari Jukka Ylitalo, 56, sijoittaa klassikkoautoihin – "Auton muotoja ja tekniikkaa voin tutkia ja ihailla tuntikaupalla"
 8. Yle: Vanha kivilinna myynnissä Siuntiossa – hintapyyntö lähes viisi miljoonaa euroa
 9. Mielipide: Pidetään huolta hygieniasta
 10. Ämmässuolla käännetään kompostia – pahat hajut mahdollisia
 11. Mielipide: Mitä kaupunkipyörien keräily ja korjaaminen meille maksaa?
 12. Mielipide: Sähkön siirtohinnoilla rahastaminen pitää lopettaa
 13. Grilliherkuttelu näkyy eläinsairaalassa – Ihmisten ruoanjämät voivat viedä koiran jopa leikkauspöydälle
 14. Mielipide: Laki velvoittaa pankit päivittämään asiakastiedot
 15. Tiede: Päivällä robottien ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen tutkija, illalla performanssitaiteilija – Rebekah Rousi, 42, halusi oppia puhumaan suomea ja sen myös teki

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.