Olli Lindholmin tuoli pysyy tyhjänä TVOF:issa – "Ollia ei tässä tilanteessa voi korvata kukaan"

Olli Lindholm Pekka Ruissalo

Joonas Alanne

The Voice of Finlandin livelähetykset alkavat perjantaina 5. huhtikuuta. Nelonen tiedottaa nyt, mitä muutoksia sarjassa tähtivalmentajana toimineen Olli Lindholmin poismeno aiheuttaa tuleviin jaksoihin.

Nelonen ei aio värvätä Lindholmin tilalle uutta tähtivalmentajaa. Nelosen mukaan livelähetyksissä esiintyy jatkossa vain kolme tähtivalmentajaa:Anna Puu,RedramasekäToni Wirtanen

Jotta Lindholmin tiimiläiset pääsevät harjoittelemaan tähtivalmentajan opastuksella, heidät on "adoptoitu" kolmelle tähtivalmentajalle.

– Tämä on surullinen ja hyvin poikkeuksellinen tilanne. Olemme tuotantotiimin kanssa keskustelleet tuotannon jatkosta yhdessä valmentajien kanssa, ja heidän ensisijainen toiveensa on jatkaa ohjelmaa kolmen tähtivalmentajan voimin. Tässä tilanteessa toiset tähtivalmentajat tuntevat Ollin laulajat parhaiten, ja he ovat seuranneet kunkin laulajan matkaa kisassa hyvinkin läheltä. Haluamme kunnioittaa valmentajien mielipidettä asiassa ja heidän haluaan auttaa Ollin kilpailijoita vaativien livelähetysten aikana. Ollia ei tässä tilanteessa voi korvata kukaan, kertoo Nelosen vastaava tuottajaTea Panula

Olli Lindholmin tiimiin kuuluvat livelähetyksiin mentäessäWilma Avanto, 19 (Raisio),Veera Vento, 21, (Joensuu),Markus Salo, 36 (Kangasala) sekäLinda Smirnova,17, (Salo). Anna Puu valmentaa Wilma Avantoa ja Veera Ventoa, Redraman valmennettava on Markus Salo ja Toni Wirtanen ottaa huomaansa Linda Smirnovan.

Kilpailijat jatkavat Ollin tiiminä. Ennen poismenoaan Lindholm ehti valita ja sopia kaikkien tiimiläistensä kanssa kappaleet, joita kukin esittää livelähetyksissä.

– Olli ehti tehdä suuren osan valmennustyöstään kilpailijoidensa kanssa, mukaan lukien kaikki valinnat koskien livelähetysten kappalevalintoja. The Voice of Finlandin taustalla on laaja tuotannon ja musiikin ammattilaisten tiimi, jotka varmistavat, että kilpailijat saavat varmasti kaiken tarvitsemansa avun. The Voice of Finland on yksi suuri perhe, joka sekä suree yhdessä että auttaa omiaan, kertoo Panula.

Ensimmäinen livelähetys perjantaina 5.4. omistetaan Olli Lindholmin muistolle, ja se aloitetaan hyvin erilaisissa tunnelmissa kuin aikaisempien kausien livet.

Lenni-Kalle Taipale, The Voice of Finland -bändi, Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen nousevat yhdessä estradille Vantaan viihdeorkesteri Ensemblen kanssa ja esittävät Olli Lindholmin tutuksi tekemiä kappaleita. Esitykset kunnioittavat Lindholmin muistoa ja hänen elämäntyötään. Ensimmäinen livelähetys on kestoltaan tavanomaista pidempi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut