Tuttu Juttu palaa televisioon, mutta Joel Hallikainen on tuskin mukana

Matti Nykänenkin vieraili vaimonsa kanssa pariskuntien itsetuntemusta testanneessa ohjelmassa kanssa.

Muusikko Joel Hallikainen hurmasi katsojia television Tuttu Juttu-ohjelmassa, kunnes jätti show´n pari vuotta ennen ohjelman päättymistä. Jouni Lehtonen

Crista Lassfolk-Feodoroff

Napakymppi ja Kymppitonni saavat seuraa retrohenkisten televisio-ohjelmien sarjaan, kun parisuhdevisa Tuttu Juttu, sittemmin Tuttu juttu Show, palaa ruutuun.

Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen aikanaan tähdittämää ohjelmaa esitettiin televisiossa kymmenen vuoden ajan alkaen vuodesta 1992 alkaen.

Ideana oli testata, kuinka hyvin puolisot tuntevat toisensa. Ohjelmassa oli kaksi pariskuntaa, jotka kisasivat keskenään oikeilla vastauksilla ansaittujen ruusujen määrästä.

Yhteensä ohjelmassa ehti käydä 1 572 vierasta, joukossa lukuisia julkkiksia ja muita nimekkäitä.

Ohjelman uskottiin jopa vaikuttaneen ratkaisevasti siihen, että Martti Ahtisaari tuli valituksi presidentiksi. Ahtisaaret onnistuivat esiintymään leppoisassa ohjelmassa rennommin kuin Elisabeth Rehn Ove-puolisonsa kanssa.

Myös Matti Nykänen esiintyi ohjelmassa kolmannen vaimonsa Sari Paanalan kanssa. Jakso on yksi useista taltioinneista, joka on katsottavissa YouTubessa.

MTV ei vielä kerro, milloin ohjelma tarkalleen alkaa. Kanavan mukaan pariskuntien haku on nyt päällä ja juontajaksi on kiinnitetty Timo Koivusalo.

Joel Hallikaisen ei ilmeisesti ole ohjelmassa mukana.

Hallikainen lähti ohjelmasta aikoinaan jo kaksi vuotta ennen sen päättymistä. Timo Koivusalo jatkoi sen jälkeen vielä pari vuotta vaihtuvien juontajien kanssa.

Ohjelman päätyttyä Koivusalo juonsi nelisen vuotta samantapaista Leikin varjolla -ohjelmaa vuoteen 2006 saakka.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut