Matinkylän vanhan ostarin purkutyöt alkamassa – Tilalle nousee 16-kerroksinen asuinkerrostalo ja 217 asuntoa

Matinkylän uudeksi maamerkiksi vanhan ostoskeskuksen paikalle nousee 16-kerroksinen asuinkerrostalo. Samaan kortteliin tulee lisäksi kuusi- ja seitsenkerroksiset lamellitalot, jonka toisessa rakennuksessa on myös kaksi liiketilaa ja toiseen on suunnitteilla päivittäistavarakauppa. Korttelin myötä Matinkylään valmistuu yhteensä 217 uutta asuntoa.

Asuinkorttelin toteuttaa Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Rakennukset toteutetaan pihakannen päälle, jonka alle tulee pysäköintitilaa kahteen kerrokseen.

Vanhan ostarin purkutyöt aloitetaan huhtikuun puolessa välissä ja louhinta- ja maanrakennustöihin on tarkoitus edetä kesän loppupuolella.

Korkean Mahtinokaksi nimetyn asuinkerrostalon ja toisen lamellitalon rakentaminen aloitetaan yhtä aikaa ja ne nousevat tasatahtia. Matalampana rakennuksena lamellitalo valmistuu vuoden 2020 lopussa, jolloin aloitetaan toisen lamellin rakentaminen.

Koko Mahtikortteliksi nimetty alue eli korkea Mahtinokka, kaksi matalampaa lamellitaloa ja pysäköintitilat ovat nykyisen suunnitelman mukaan valmiina vuoden 2021 lopussa.

Matinkylän metroasema ja Ison Omenan kauppakeskus sijaitsevat noin 400 metrin etäisyydellä uudesta asuinkorttelista.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut