Oletko nähnyt tätä autoa? Poliisi vangitsi nuoren kuljettajan ja pyytää havaintoja perheenäidin kuolemaan johtaneesta yliajosta

Kovalla ajonopeudella ajaneen kuljettajan auto törmäsi toiseen henkilöautoon juuri ennen kuolemiin johtanutta yliajoa.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja auton liikkeistä Espoon Kauklahden alueella yliajoa edeltävältä ja sen jälkeiseltä ajalta eli perjantaina 1.3. noin kello 15–16. Poliisi

toimitus

Perheenäiti ja koira menehtyivät perjantaina yliajossa Espoon Kauklahdessa. Teosta epäilty24-vuotias mies on nyt vangittu todennäköisin syin tekoon epäiltynä.

Poliisi otti miehen kiinni jo vajaan tunnin kuluttua tapahtumasta yksityisasunnosta Kauklahdesta.

Epäilty on vuonna 1994 syntynyt espoolainen, ja hän on poliisille entuudestaan tuttu.Kuljettajaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella kovalla ajonopeudella ajanut auto törmäsi juuri ennen yliajoa toiseen henkilöautoon. Autoon, johon epäilty törmäsi, tuli vaurioita, mutta kuljettaja ei loukkaantunut.

Ensimmäisen törmäyksen jälkeen auto ajautui jalkakäytävälle törmäten siellä kävelleeseen naiseen ja tämän koiraan. Nainen menehtyi tapahtumapaikalla elvytyksestä huolimatta. Myös koiran todettiin kuolleen törmäyksen seurauksena.

Henkilöauto poistui tapahtumapaikalta yliajon jälkeen. Poliisi sekä pelastuslaitos hälytettiin paikalle, ja viranomaiset olivat paikalla minuuteissa.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja auton liikkeistä Espoon Kauklahden alueella yliajoa edeltävältä ja sen jälkeiseltä ajalta eli perjantaina 1.3. noin kello 15–16. Auto on vuosimallin 2000 Nissan Primera farmari ja se on väriltään punainen.

Havainnot autosta ja sen liikkeistä voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Aiheeseen liittyvää

  1. Perheenäidin yliajo järkyttää Espoossa – IL: Uhrilla oli ainakin yksi lapsi 4.3.2019 10:06

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut