Länsiväylä etsii lukijoiden koteja juttusarjaan – ilmoita omasi mukaan!

Länsiväylän juttusarjassa kurkistetaan lukijoiden koteihin. Kuvan olohuone on ikuistettu vuoden 2015 asuntomessuilla. Arkisto/Päivi Tuovinen

toimitus

Länsiväylän viikonvaihteen lehdessä julkaistaan joka viikko asumiseen liittyviä juttuja. Nyt etsimme Espoossa, Kauniaisissa tai Kirkkonummella asuvia haastateltavia juttusarjaamme, jossa kurkistetaan paikallisten ihmisten koteihin.

Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin? Koti voi olla vaikkapa omin käsin rakennettu omakotitalo luonnon keskellä tai pieni kerrostaloyksiö, omistusasunto tai vuokrakoti, siihen voi liittyä mielenkiintoinen yksityiskohta tai se voi olla sisustuksellisesti mielenkiintoinen.

Keväällä ja kesällä kurkistamme mielellämme myös lukijoiden pihoille ja parvekkeille. Jos sinulla on komea perennapenkki, satoisa kasvimaa tai viihtyisä parveke, kerro siitä meille.

Jos innostuit ajatuksesta, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen minna.airamaa@media.fi ja kerro, mikä juuri sinun kodistasi tekee persoonallisen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut