Omakotitaloon murtauduttiin Espoossa – viikkoa ennen ovella kävi tuntematon mies kyltin kanssa

Laaksolahdessa murtauduttiin omakotitaloon torstaina 21. helmikuuta päiväsaikaan. Murto tapahtui kello 7.30 ja 13 välisenä aikana asukkaiden ollessa töissä ja murtautuja oli mennyt sisään taloon rikkomalla keittiön ikkunan. Talosta vietiin ainakin tietokone.

Asukkaiden mukaan ovella oli noin viikkoa aiemmin käynyt tuntematon mies. Mies oli esitellyt kylttiä, jossa oli tekstiä venäjäksi ja englanniksi. Mies oli noin 185 senttimetriä pitkä, noin 30-vuotias, laihahko ja hänellä oli ollut parransänkeä. Vaatetus oli tumma.

Poliisi on aiemmissa asuntomurtojen tutkinnoissa havainnut, että tekijät ovat saattaneet ennen rikoksia kierrellä asuinalueilla ovikelloja soittelemassa. Länsi-Uudenmaan poliisi pyytääkin asukkaita kiinnittämään huomiota alueella liikkuviin, selkeästi tavanomaisesta poikkeaviin henkilöihin.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Laaksolahden murtoa törkeänä varkautena. Havainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 413 031 tai sähköpostiin vihjeet.espoo@poliisi.fi

Korjattu 25.2.2019 klo 10.10 murron tapahtumapaikaksi Laaksolahti Latokasken sijaan. Virhe oli pujahtanut poliisin tiedotteeseen.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut