Kohutusta silikoniblondi Katri Sorsasta tulee kirkon palvelija – K&K: "Olen aina uskonut Jumalaan"

Katri Sorsa (nykyinen Katri Haapanen) on jättänyt kohumenneisyyden taakseen ja keskittyy nyt palvelemaan kirkkoa suntion ominaisuudessa. –  Sub

Jari Pietiläinen

Takavuosina bikinikuvistaan, tositelevisiosta ja avoimeen sävyyn kirjoitetusta blogistaan tunnetuksi tullut Katri Sorsa (nyk. Haapanen), 33, on tehnyt täyskäännöksen elämässään.

Viime syksynä Laajasalon opistossa kirkolliset opinnot aloittanut Haapanen valmistuu kuluvana keväänä suntioksi. Asiasta kertoo pääkaupunkiseudun seurakuntien Kirkko ja Kaupunki -lehti

Suntio on ammattinimike henkilölle, joka huolehtii kirkkorakennuksesta ja muista seurakunnan tiloista. Suntion työhön kuuluvat myös kirkollisten toimitusten valmistelut ja joissakin tapauksissa toimistotyöt.

Tavallista kirkonpalvelijaa vilkkaampaa elämää viettänyt Haapanen on aiemmin juontanut chattia telkkarissa, poseerannut mallikuvissa ja kisaillut bikinit päällä Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelmassa.

Nyt hän suorittaa suntion opintoihin kuuluvia harjoittelujaksoja kotikaupungissaan VantaallaHakunilan seurakunnassa.

Haapanen perustelee elämänmuutostaan paluuna entiseen.

– Kyse on oikeastaan siitä, että esiin on tullut vanha Katri. Se, joka on aina uskonut Jumalaan, vaikka erosi kertaalleen kirkostakin, kun usko ihmisiin ja kirkkoon horjui ja silloinen kumppani oli sitä mieltä, että niin pitää tehdä, Haapanen luonnehtii.

– Pakkohan muutosta on tapahtua, kymmenen vuottakin on pitkä aika ihmisen elämässä. Jos mitään ei tapahtuisi, olisin huolissani.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut