Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin tunteikkaasti Matti Nykänen puhui tulevasta Pia-vaimostaan juhannuksena 2014 – "Elän elämäni hienointa aikaa, se on Pian ansiota"

Matti Nykäsen yllättävä kuolema maanantain vastaisena yönä tuli shokkina hänen vaimolleen Pialle.

Seiska-lehden haastattelema leski kertoi, että Nykänen oli viikonlopun aikana voinut huonosti eikä jaksanut juurikaan liikkua. Äkillinen sairaskohtaus oli silti yllätys, eikä elvytys enää pelastanut Nykästä.

– Ambulanssi tuli nopeasti, ja he alkoivat antaa sähköä. He tekivät töitä todella kauan, kunnes sanoivat, ettei mitään ole enää tehtävissä, leski kertoi Seiskalle.

Myös Nykäsen 90-vuotias äiti järkyttyi lapsen poismenosta.

– Tuntuu niin pahalta. Matilla tuntui kaikki olevan hyvin, Vieno Nykänen sanoi IS:lle

Myös ulkopuolisten silmissä näytti, että Nykäsen, 55,elämä oli asettumassa viimein raiteilleen.

Medialle Nykänen puhuilämmöllä äidistään ja viime vuosina myös uudesta vaimostaan. Pariskunta asui Joutsenossa Etelä-Karjassa, jossa Nykänen antoi haastattelun Lappeenrannan Uutisille kesällä 2014.

Haastattelussa Nykänen hehkui onnea, sillä edessä olivat häät ja tiivistä työntekoa.

– Heinäkuussa mennään naimisiin, jos Pia hyväksyy minut, Nykänen kertoi Lappeenrannan Uutisille kesäkuussa 2014.

Lappeenrannan Uutiset arvioi, että harvoin kuulee, kuinka suomalainen mies kehuu puolisoaan yhtä ylistävästi kuin Nykänen.

– Pia on mun elämäni nainen. Olen sellainen ihminen, että pidän aika lailla asioita sisälläni. Pia on huomannut tämän, Nykänen hehkutti.

– Elän elämäni hienointa aikaa. Minulla on ihana perhe ja tuleva vaimo. Nyt olen löytänyt rauhan. Se on Pian ansiota, Nykänen hehkutti LU:lle.

– Jokaisessa perheessä on erimielisyyksiä, muuten suhde olisi tuhoon tuomittu. Mielipiteitä pitää olla molemmilla.

Nykänen kiitteli haastattelussa Piaa myös siitä, että tuleva vaimo oli voinut lähteä tarvittaessa kuskiksi viikonloppuina, jolloin mittariin on tullut helposti yli 2 000 kilometriä.

– Pia on suhtautunut hyvin työtilanteeseeni, vaikka välillä on kyllä oltu väsyneitä.

– Tuntuu tosi hyvältä, että Pia lähtee mukaan.

Nykänen oli menettänyt keväällä ajokortin kiihdyttäessään moottoritiellä ylinopeutta.