Espoon ensimmäinen panimoravintola avautuu pian – tänne tulee myös kesäterassi

Olarin Panimo avaa Espoon ensimmäisen panimoravintolan Otaniemeen ensi lauantaina. 

Jari Pietiläinen

Espoon ensimmäinen panimon yhteydessä toimiva ravintola avaa ovensa Otaniemessä ensi lauantaina. Olarin Panimo Taproom on kooltaan pieni, mutta olutta siellä tarjotaan kahdeksasta eri hanasta. Lisäksi tarjolla on Olarin Panimon kaupassa myytäviä pullotuotteita.

Myös viskivalikoimaan on satsattu ja hanoissa vierailee aika ajoin myös naapuripanimo Fat Lizardin oluet. Taproom on auki aluksi perjantaisin sekä lauantaisin. Olarin Panimon piha-alueelle avataan kesäterassi heti sen jälkeen, kun säät sallivat.

Panimon yhteyteen avattiin kauppa jo viime lokakuussa ja nyt baarin avautuessa kaupan asiakkaat pääsevät maistamaan oluita ennen niiden kotiin viemistä. Tilat tarjoavat myös puitteet yksityistilaisuuksien pitämiseen panimokierroksineen.

Avajaispäivänä hanoissa virtaa panimon jo tuttuja oluita sekä aivan uusia julkaisuja, kuten Olarin Panimon ensimmäinen hapanolut: mustaherukka berliner weisse. Ruokatarjoilusta avajaisissa vastaa The Alexanders -ruokarekka.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut