Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutui – "Kannan vastuuni tästä virheestä"

Marja Aarnio-Isohanni MTV:n uutisvideo

Aapo Siippainen

Kohun keskelle joutuneen Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutuu, kertoo hoivakotiyhtiötiedotteessaan.

–Tässä tilanteessa näen oikeaksi ratkaisuksi irtisanoutua. Pääpaino on työssäni ollut kasvussa ja kannattavuudessa, ja henkilöstöasiat ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Tästä kärsii nyt koko yritys ja kaikki sen työntekijät. Olen erittäin pahoillani siitä, ja kannan vastuuni tästä virheestäni,toimitusjohtaja toteaa Esperi Caren tiedotteessa.

Valvira keskeytti perjantaina Esperi Caren Kristiinankaupungissa toimineen hoivakodin toiminnan. Taustalla olivat hoitotyöhön liittyvät laiminlyöntiepäilyt. Yhden asiakkaan epäillään kuolleen hoitovirheen takia.Toiminnan pyörittäminen siirtyi väliaikaisesti kaupungille.

– Olen myös surullinen henkilöstömme puolesta, sillä meillä on paljon työhönsä suurella sydämellä suhtautuvia työntekijöitä, joita kohtaan tämä keskustelu huonosta hoivasta tuntuu ikävältä. Kristiinankaupungin Hoivakoti Ulrikan väitettyä kuolemantapausta olemme selvittäneet perin pohjin, eikä selvityksemme pohjalta ole löytynyt raporttia tai pyydettyä selvitystä tällaisesta. Lähtöni yhteydessä haluan sanoa tämän.

Lue myös:Näin kohuttu Esperi-pomo Marja Aarnio-Isohanni tienaa – 2 vuodessa yli 6 330 000 euron tulot