Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jouluostosten katselu kiinnosti satojatuhansia suomalaisia – Kassahihnalla vilahti muun muassa tonnin seteli

Neljännen kerran toteutettu Hihna 247 tavoitti Prisman Facebookissa perjantaina 400 000 katsojaa. Katsojien kommentteja livelähetykseen kertyi yli 20 000.

Jouluhihnaksi nimetty lähetys tavoitti noin 400 000 suomalaista. S-ryhmän suorassa netti-tv-lähetyksessä kuvattiin Helsingin Prisma Kaaren kassahihnaa 8 tunnin ajan perjantaina kello 16–24.

– Hihna 247 toteutettiin nyt ensimmäisen kerran jouluna. Hitti tästäkin tuli. Iltapäivän ruuhkatunneista huolimatta lähetyksellä oli nopeasti jo 120 000 yksittäistä katselijaa, ja määrä jatkoi kasvuaan illan kuluessa, S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu analysoi.

Jouluhihna näkyi ja tuntui myös Prisma Kaaressa. Hihnan kassa numero 26:lle kertyi parhaimmillaan kymmenien metrien jono.

– Jonottaminen sujui oikein hyvissä tunnelmissa. Ilmapiiri oli rentoutuneen leppoisa, Prisma Kaaren johtaja Ilkka Riiali kertoo.

Joulupukki nosti Hihna-kameran eteen myös pienen koiranpennun.

Jouluhihnan kamerassa vilahti illan aikana pariinkin otteeseen myös Joulupukki, joka oli ilmeisesti tekemässä viime hetken hankintoja.

– Joulupukki nosti Hihna-kameran eteen myös pienen koiranpennun, mikä oli monelle katsojalle illan yksittäinen huippuhetki, Juha-Matti Levo kertoo.

Kuten aikaisemmissakin lähetyksissä, myös tänä vuonna Hihna houkutteli asiakkaita loihtimaan kassahihnalle pieniä performansseja. "Hiivamieheksi" tituleerattu henkilö osti satoja hiivapaketteja ja hihnalla näkyi myös tuhannen makan seteli.

Tyypillinen hihnankatsoja on 20–34-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nainen. S-ryhmän mukaan lähetyksille on luvassa jatkoa.

Jouluhihna-lähetykset voi katsoa Prisman Facebookista: https://www.facebook.com/prisma.fi/