Mediatalo Keskisuomalainen osti Suomen Suoramainonnan

Keskisuomalainen Oyj on ostanut Janton Holdings Oy:n konkurssipesältä Suomen Suoramainonta Oy:n osakkeet. Kauppakirja allekirjoitettiin tiistaina. Kauppa astuu voimaan ja omistusoikeus osakkeisiin siirtyy 1.1.2019.

Suomen Suoramainonta on Suomen suurin osoitteettomien painotuotteiden jakelija. Sen valtakunnallinen verkosto tavoittaa noin 2,4 miljoonaa kotitaloutta. Jakeluverkon läpi kulkee vuosittain noin 1,2 miljardia jakelukappaletta. Suomen Suoramainonta -konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 39,4 miljoonaa euroa. Suomen Suoramainonta-konserni työllisti vuonna 2017 keskimäärin 3 968 koko- tai osa-aikaista työntekijää.

– Tehdyllä kaupalla Keskisuomalainen Oyj vahvistaa merkittävästi asemaansa suomalaisessa mediamarkkinassa. Konsernin tarjoama tuote- ja palveluvalikoima laajenee entisestään. Konsernista tulee merkittävä valtakunnallinen jakelutoimija. Uskomme, että osana mediakonserni Keskisuomalaista Suomen Suoramainonnan toimintaa on mahdollista kehittää entistä paremmaksi ja asiakkaiden tarpeita palvelevammaksi. Tehty kauppa sopii Keskisuomalainen Oyj:n kasvuhakuiseen strategiaan erinomaisesti, kertoo Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi

Tämä lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut