Vauhdilla kasvanut Restamax aikoo muuttaa nyt nimensä – "Nimi on viesti tulevaisuuden kasvumarkkinasta"

Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Aku Vikström (oik.). ja konserniin kuuluvan Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen (vas.) työskentelevät pian NoHo Oyj:ssä.  Petteri Mäkinen

toimitus

Ravintolaketju Restamax on vaihtamassa nimeä.

Yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan, että ylimääräiselle yhtiökokoukselle esitetään uudeksi nimeksi NoHo Partners Oyj:tä. Se tulee sanoista Nordic Hospitality Partners.

Muutoksella halutaan viestiä konsernin liiketoiminnoissa tapahtuneista muutoksista, vahvuuksista sekä tulevaisuuden tavoitteista.

Restamax laajensi ravintolaliiketoimintaansa maaliskuussa 2018 Tanskaan. Huhtikuussa se ilmoitti maineikkaan Royal Ravintolat -ketjun ostosta Suomessa.

Kannattavaa kasvua haetaan jatkossa kotimaan kasvukeskuksista ja isoista tapahtumista, ja myös yritysostot ovat mahdollisia.

Ulkomailla kasvua haetaan avaamalla vuoden 2019 aikana Tanskassa ja Saksassa uusia ravintoloita yhdessä yhtiökumppaneidensa kanssa.

Enemmistö Restamaxin osakkeiden omistajista on ilmoittanut kannattavansa yhtiön hallituksen esittämää nimiehdotusta. Nimenmuutosta käsitellään 19. joulukuuta.

– Laajentumisemme kansainvälisille markkinoille ja Royal Ravintoloiden osto ovat toimineet kasvumoottoreina tulevaisuudellemme. Uusi nimemme, NoHo Partners, kertoo toimintamme ytimen. Nordic viestii tulevaisuuden kasvumarkkinastamme sekä maailmalla arvostetusta ja kiinnostavasta pohjoismaisesta laadusta, konsernin toimitusjohtaja Aku Vikström kuvailee tiedotteessa.

Yhtiön uutena strategisena tavoitteena on saavuttaa yli 600 miljoonan euron liikevaihto ja noin 7,5 prosentin liikevoittomarginaali 2021 loppuun mennessä.

Yhtiön kasvu on ollut kovaa. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli 185,9 miljoonaa euroa. Yhtiö harjoittaa myös henkilöstövuokrausta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Epäily: Lihaksikas, ruskettunut miespyöräilijä pahoinpiteli naisen ratsupolulla Oittaalla – kuva
 2. HSL avaa matkakortin nettilatauksen ensi viikolla – voi ostaa sekä kautta että arvoa
 3. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 4. Hus: Koronaviruspotilaita enää 1,7 prosenttia hengitystieoireisista, potilaita joutunut uudelleen teholle sekavuuden takia
 5. Mieskuski ajeli pelkillä vanteilla – ei osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne menossa
 6. Länsimetron jatkeella alkaa kiskojen asennus
 7. Tupakannatsan maahan nakkaavia ollaan valmiita sakottamaan – "Tumpista leviää ympäristöön vaarallisia kemikaaleja"
 8. 180 kilometriä tunnissa kuudenkympin rajoitusalueella – Porkkalantiellä triplanopeutta ajaneen motoristin kortti hyllylle
 9. Yksi huume pk-seudulla nousee nyt ylitse muiden – "Käytetään ennätyksellisen paljon"
 10. Valtion lupaus rahoittaa puolet kaupunkiradasta saa Espoossa myös kritiikkiä – Vuornos: ”Hanke vaakalaudalla”
 11. Kiekko-Vantaan kapteeni vaihtaa Kiekko-Espoon alakertaan – "Erno on loistava joukkueen jätkä"
 12. Mielipide: Oittaa Espoon keskuspuistoksi
 13. Mopoilijoista valituksia poliisille päivittäin ­– poliisin saapuminen rauhoittaa menon vain hetkeksi
 14. Kirkkonummi järjesti loma-asuntojen huutokaupan – Nuuksion kansallispuiston naapurissa sijaitsevan mökin hinta nelinkertaistui
 15. Espoolainen Helena Miettinen tuntee kolesterolitutkimuksen ja rasvasodan – kirjassaan hän kertoo kolesterolista kansantajuisesti

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.