Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perheenäiti ällistyi: Verkkokauppa myy hittituotetta "37 prosentin tarjouksella" – se on kuitenkin 152 prosenttia kalliimpi kuin kilpailevan kaupan normaalihinta

Joulun kulutusjuhla on tulossa, mutta sitä ennen kuluttajaparan pitäisi selvitä Black Friday -kampanjan myötä moninkertaiseksi paisuvasta tarjousmäärästä.

Varsinkin lapsiperheissä kotiin tulvii nyt jos jonkinlaista tarjouslehtistä, joissa suurimmat ja räikeimmät numerot näyttävät mainostavan isoja alennusprosentteja. Hinta on painettu lehtisiin pienellä präntillä.

Eikä siinä vielä kaikki, myös sähköpostit ja sosiaalinen ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevimmilta tuntuvia tarjouksia.

Tarkkana saakin olla huomasi pääkaupunkiseudulla asuva lapsiperheen äiti, kun hän törmäsi kahden eri kauppaliikkeen myymään Autot-joulukalenteriin.Autot-kalenteri on ollut monessa lapsiperheessä viime vuosina kestohitti.

Lekmer.fi-verkkokaupassa Cars 3 -joulukalenteria myytiin maanantaina houkuttelevalla 37 prosentin tarjouksella. Hintaa kalenterille jäi tarjouksen jälkeen 25 euroa, kun kalenterin lähtöhinnaksi kauppa ilmoitti 39,90 euroa.

Samanlaista 37 prosentin tarjousta tarjosi myös verkkokauppa cdon.com, jonka toimittajana toimii Lekmer.fi.

Sama kalenteri oli maanantaina myynnissä myös Tokmannilla – mutta ilman alennusta.

Tokmannin hinta on silti selvästi kilpailijoita edullisempi eli 9,90 euroa.

Molemmissa kalentereissa on täsmälleen sama sisältö. Lekmerin alennuskalenteri on silti yli 152 prosenttia kalliimpi kuin normaalihinnalla myytävä kalenteri.

Molemmissa kalentereissa on 5 miniautoa sekä muita pikkuleluja.