Eerikinkadun legendaarisille baareille yllätysloppu, hakevat jo uutta paikkaa – "Etsintäkuulutus kattaa koko kaupungin"

Corona Baarin (kuvassa) sulkeminen herättää tunteita, sillä monilla on muistoja ravintolasta. Eerikinkadun kulttuuriravintolat

toimitus

Biljardisalistaan tunnettu Corona Baari sekä Kino Andorra, Dubrovnik lounge & lobby sekä Kafe Moskova sulkevat ovensa. Corona Baarin Facebook-sivuilla kerrotaan, että paikat joutuvat jättämään Eerikinkadun taakseen ensi keväänä ja etsimään itselleen uutta elinpaikkaa. Kaikkien taustalla on Eerikinkadun kulttuuriravintolat Oy.

– Taloyhtiö menee remonttiin ja asialle ei ole siltä osin mitään tehtävissä. Mutta, jo on laitettu ilmoille koko kaupungin kattava etsintäkuulutus, jotta löytäisimme meille, ja teille, uudet näköisemme tilat,Corona Baari kertoo sivuillaan.

– Ei se tietenkään ole ”sama”, mutta muutoksesta seuraa aina jotain yllättävää hyvääkin.

Helsingin Sanomat kertoi tiistaina, että Eerikinkadun ja Fredrikinkadun kulmauksessa sijaitseva niin sanottu Rakennusmestarien talo menee kokonaisuudessaan remonttiin.

Myös rakennuksessa Vanhan Maestron tiloissa toimiva yökerho Capital Club joutuu lopettamaan. Ravintolan omistavasta Night People Groupista kerrotaan HS:lle, että Capital Club avaa viimeistään ensi syksynä "jossain uusissa tiloissa".

Aiheeseen liittyvää

  1. Coronan ja muiden Eerikinkadun baarien loppu tuli järkytyksenä, julkkikset ja tavikset kommentoivat – "Voi perseen perse" 23.10.2018 13:58
  2. Aki Kaurismäelle oma niemi Helsinkiin? – "Mies vailla menneisyyttä -elokuvan myötä kansallismaisema" 30.9.2018 19:16
  3. Hippi tai pukumies – Kaurismäkien Coronaan on aina helppo tulla 24.5.2017 10:20

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut