Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tunnettu pizzeria luovutti Kirkkonummella: ”Asiakkaita ei kerta kaikkiaan riittänyt”

Tunnettu pizzayritys on sulkenut ovensa. Vuosia ostarilla toimineessa ravintola Dennisissä katsottiin, ettei kannattavalle yritystoiminnalle ole edellytyksiä.

– Kyllä me kaikkemme Kirkkonummella yritimme ja vielä viime talvena etsimme keinoja jatkaa toimintaa. Kirkkonummella ja varsinkaan ostarilla ei kuitenkaan kerta kaikkiaan riittänyt tarpeeksi asiakkaita, yhtiön aluepäällikkö Miika Reunama kertoo.

Reunaman mukaan toimipaikka oli liian hiljainen varsinkin sen jälkeen, kun ostoskeskuksesta lähti muita toimijoita pois.

Reunaman mukaan yhtiöllä ei ole suunnitelmia jatkaa Kirkkonummella. Ravintolan kolme työntekijää siirtyvät yhtiön Helsingin ravintoloihin.

Dennis Kirkkonummi avattiin tasan kuusi vuotta sitten. Dennis Pizzeria on legendaarisen turkulaisen ravintoloitsijan Dennis Rafkinin perustama pizzaketju, joka laajeni usean ravintolan ketjuksi viime vuosikymmenellä.

Rafkin myi ravintolansa pois kymmenen vuotta sitten. Tällä hetkellä Dennis Pizzerioita on vain kolme, kaksi Helsingissä ja yksi Turussa Linnankadulla, jonne Rafkin perusti ensimmäisen Dennis pizzerian vuonna 1974.

Dennis-yhtiöt omistaa nykyisin Experiri Oy. Samalla yhtiöllä on myös vähittäiskaupoille pizzoja valmistava Dennis Food Factory Oy.

Kirkkonummen ostarilla toimii tällä hetkellä kolme vaatekauppaa ja liikuntakeskus. Myymälöistä suurin on H&M. Myös Postilla on tiloja kauppakeskuksessa. Yläkerran omistaa Kirkkonummen kunta.

Viimeksi kiinteistöstä muutti pois Nordea viime vuoden lopulla. Pankin entiset tilat vuokraa syksyyn mennessä Kirkkonummen kunta viereisen Kirkkoharjun koulun väistötiloiksi.