Nyt se on todellisuutta: Työpaikankin voi saada virtuaalisesti tai pelaten

Onko tässä uudenajan työnhakusi apuväline numero yksi? Arkisto/Ella Kajaste

toimitus

Oikotie Työpaikat ja Elisa tuovat virtuaalitodellisuuden työpaikkailmoitukseen. Elisan työpaikkailmoitus Oikotiellä tarjoaa työnhakijoille mahdollisuuden tutustua virtuaalisesti mahdolliseen tulevaan työympäristöönsä.

– Mietimme Oikotiellä jatkuvasti, mitkä asiat rekrytoinnissa toimivat ja innovoimme uutta. Nyt tuomme ensimmäisenä Suomessa virtuaaliesittelyt työpaikkailmoituksiin, Oikotie Työpaikkojen johtaja Joonas Pihlajamaa sanoo.

Yli puolet kävijöistä käy katsomassa Oikotien työpaikkailmoituksia mobiililaitteella. Nyt Elisan julkaisemissa Oikotie-ilmoituksissa voi VR-lasien ja älypuhelimen avulla Elisan tiloihin astua virtuaalisesti sisään ja saada aidon tuntuisen 360 asteen kokemuksen. Virtuaaliesittely toimii hyvin myös selaimella: 3D-teknologian avulla tiloissa voi liikkua haluamaansa suuntaan ja klikata lisätietoa kiinnostavista kohteista.

Vuorovaikutteisuus ja työnhakijoiden osallistaminen ovat selkeitä trendejä rekrytoinneissa. Oikotie on pilotoinut esimerkiksi chat-palvelua, jossa rekrytoivan yrityksen edustaja vastaa reaaliaikaisesti hakijoiden kysymyksiin.

Myös pelit ovat tulleet rekrytointi-ilmoituksiin. Esimerkiksi Sanoman oman EarlyBirdin ilmoituksessa hakija voi pelin avulla testata sopivuuttaan lehdenjakajaksi.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut