Suomalaiskeksintö lupaa mullistaa leffateatterien äänentoiston – ääni tuntuu iholla

Flexoundin kuluttajatuote langaton tyynymallinen laite, joka tarjoaa uuden ulottuvuuden televisiosarjojen ja elokuvien katseluun, pelaamiseen sekä tietysti musiikin kuunteluun ja rentoutumiseen. Flexound

Aapo Siippainen

Suomalaiskeksintö aikoo muuttaa elokuvateatterien ja autojen äänentoiston täydellisesti. Flexound Augmented Audio -teknologian kehittäjät lupaavat, että ääni tuntuu koko kehossa. Kotikäyttöön tarkoitettu versio on langaton tyynynmallinen laite, tuo uusia ulottuvuuksia television katseluun, pelaamiseen ja musiikin kuunteluun.

Keksintö on herättänyt kiinalaisten rahoittajien huomion ja luottamuksen. Flexound Augmented Audio ja kiinalainen COMB+ ovat allekirjoittaneet investointi- ja yhteistyösopimuksen. Innovaatiohautomo COMB+ auttaa lupaavia yrityksiä Kiinan markkinoille.

Flexoundilla on jo pilottielokuvateatteri Kiinan Yleisradiota vastaavan Xinhuanetin mediatutkimuskeskuksessa.

– Elokuva-, peli- ja musiikkiteollisuus saavat Flexound Augmented AudioTM-teknologiasta piristysruiskeen ja tuntoaistista äänisuunnittelun työkalun, Flexoundin toimitusjohtaja Mervi Heinaro kertoo.

Aiheeseen liittyvää

  1. Finnkino ottaa mallia Netflixistä ja Yhdysvalloista – Suomalaiskoomikon stand up -keikka nähdään pian elokuvateattereissa
    6.4.2018 9:05

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut