Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syksyn Mummodiskot vetivät yli 1 000 osallistujaa – Seuraavaksi jytisee Tavastia

Suurta suosiota viime syksynä nauttinut Mummodisko valtaa jälleen Tavastian Helsingissä.

Tavastian tapahtuman ohella diskoja pidettiin viime vuonna myös lähiöissä, koska järjestäjien mukaan kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lähteä keskustaan.

Syksyn diskot keräsivät yli 1 000 osallistujaa.

Rakkauden kesä -teemainen maksuton tapahtuma Tavastialla pidetään keskiviikkona 16.5. kello 13–16 (ovet aukeavat kello 12.30) otsikolla Disco is Love by Mummodisko.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota ikäihmisille elämys ja mahdollistaa kohtaamiset yli sukupolvirajojen. Paikalle kannustetaan mukaan myös vapaaehtoisia ikään, sukupuoleen tai taustoihin katsomatta viihtymään ja nauttimaan ohjelmasta.

Mummodiskon takana ovat geronomitaustaiset vanhustyön ammattilaiset Mikko Haapalainen alias DJ Kuk Norris ja Joni Tammisalo

Diskoilijoista pitävät huolta juontajat, näyttelijä Tuija Piepponen ja Radio Suomirockin iltapäiväjuontaja Rea Haverinen DJ:t Harri Hertell ja Kuk Norris soittavat musiikkia vuosikymmenten varrelta.

Mukana ovat myös artisti LEO ja Freerap-kokoonpano.