Länsiväylä kasvatti lukijamääräänsä

Länsiväylä on Espoon luetuin painettu lehti.

toimitus

Länsiväylä on tuoreen kansallisen mediatutkimuksen (KMT) edelleen luetuin painettu lehti Espoossa. Torstaina julkistetun tutkimuksen mukaan Länsiväylän paperilehti on kasvattanut lukijamääräänsä, joka on nyt 99 000. Lukijamäärä kasvoi vuoden takaisesta 2 000:lla.

Länsiväylän paperi- ja digiversioiden ns. kokonaistavoittavuus on nyt 148 000. Länsiväylä sekä sen sisarlehdet Vantaan Sanomat ja Helsingin Uutiset tavoittavat yhdessä joka viikko printissä ja verkossa 431 000 lukijaa. Kokonaistavoittavuudella tarkoitetaan painetun lehden keskimääräisen numeron lukijamäärän sekä lehden eri digitaalisia versioita keskimääräisen viikon aikana käyttäneiden nettomäärää. Tutkimuksen aineisto kerättiin vuoden 2017 aikana.

Etelä-Suomen Median muista lehdistä kokonaistavoittavuuttaan kasvattivat tilattavista lehdistä Aamuposti, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa ja Uusimaa. Kaupunkilehdistä Helsingin Uutiset on noussut verkossa Suomen kahdeksan luetuimman sanomalehtiverkkopalvelun joukkoon.

Yhteensä Etelä-Suomen Median lehdet tavoittavat mittauksen mukaan miljoona lukijaa.

Etelä-Suomen Media on osa Mediatalo Keskisuomalaista, jonka tuotteita lukee viikoittain lähes kaksi miljoonaa suomalaista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut