Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies loukkaantui vakavasti ampumisessa Helsingissä – epäilty juoksi pörisevään autoon

Kerrostalon rappukäytävässä ammuttiin miestä Helsingin Puotilassa 31. maaliskuuta aamuyöllä noin kello 2. Uhri loukkaantui Klaavuntie 8:ssa tapahtuneessa ampumisessa vakavasti. Poliisi tutkii rikosta nimikkeellä murhan yritys, tiedottaa Helsingin poliisilaitos.

– Epäilty ampuja juoksi lähistöllä odottaneeseen harmahtavaan farmarimalliseen autoon, joka poistui paikalta. Poistuessa auto piti kovaa pörinää, ja sen kyydissä oli ainakin kaksi henkilöä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo tiedotteessa.

– Koska epäiltyjä ei ole tavattu, poliisi ei voi tässä vaiheessa tiedottaa yksityiskohtaisemmin asiasta esitutkinnan siitä vaarantumatta.

Tapahtuma-alue on tiiviisti asuttu kerrostaloalue. Vaikka teko on tapahtunut öiseen aikaan, on se todennäköisesti herättänyt lähistön asukkaissa huomioita. Poliisi kaipaakin kaikenlaisia havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta sekä paikalta poistuneesta autosta. Tiedot pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliisi.fi tai Whatsappilla numeroon: 050 3422133.