Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suloinen nallejahti-ilmiö leviää Espoossakin – "Aion ystäväni innoittamana laittaa pehmon myös auton takaikkunalle"

Nallekarhujavoi bongailla ikkunoista myös Espoossa. Sosiaalisessa mediassa leviävään nallejahtiin ovat intoutuneet mukaan jo monet ihmiset Suomessa ja maailmalla.

Nallejahdin idea on, että mahdollisimman monet asettaisivat nallenkotinsa ikkunaan, parvekkeelle tai muuhun näkyvään paikkaan. Tällöin lapset ja vanhemmat voivat yhdessä bongailla nalleja vaikkapa ulkoillessaan. Nallejahti on tapa tarjota lapsille hauskaa ja turvallista tekemistä korona-aikana.

Nallejahdista on innostuttu eri puolilla Espoota. Monet ovat jakaneet kuvia ikkunoille asetetuista nalleista ja muista pehmoeläimistä yhteisöpalvelu Facebookin Nallejahti Espoo -ryhmässä.

Ryhmän perusti torstai-iltana Espoon keskuksessa Kirkkojärvellä asuva Susanna Laamanen Hieman iltapäiväkahden jälkeen perjantainaryhmässä oli jo yli 300 jäsentä.

– Olen tehnyt aikoinaan lapsena isän kanssa samanlaista bongausta Lontoossa. Siellä jalkakäytävissä oli hehkulampun kuvia, mutta muistan tällaiset bongaukset lapsuudesta, Laamanen kertoo.

Laamanen on luonnollisesti lähtenyt itsekin mukaan nallejahtiin. Tällä hetkellä pehmoeläimiä on asunnon parvekkeella ja ikkunoissa yhteensä viisi.

– Aion ystäväni innoittamana laittaa pehmon myös auton takaikkunalle, Laamanen kertoo nauraen.