Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso tästä tänään noin kello 21 suoraa lähetystä koronavirustilannetta koskevasta hallituksen tiedotustilaisuudesta

Hallitus järjestää tänään keskiviikkona, 25.3.2020 noin kello 21 tiedotustilaisuuden uusista toimista koronavirustilanteessa. Voit seurata livelähetystä tiedotustilaisuudesta tällä sivulla, jonne hallituksen livelähetys linkitetään. Livelähetys näkyy myös tästä valtioneuvoston linkistä.

Paikalle tiedostustilaisuuteen ei koronariskin vuoksi ole mahdollista lähettää toimittajia, jotka voivat kuitenkin osallistua tilaisuuteen etäyhteyksiensä avulla ja esittää kysymyksiä.

Tiedotustilaisuudessa on viittomakielinen tulkkaus. Videotallenne livelähetyksestä ib nähtävissä tällä sivulla tilaisuuden jälkeen.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoi tiistaina, että hallitus aikoo antaa esityksen Uudenmaan maakunnan alueen liikkumisrajoituksistasekäterveydenhuollon henkilöstön työvelvoitteen käyttöönotosta. Uusiin rajoitustoimiin ollaan ryhtymässä, koska koronavirustilanne on Uudellamaalla selvästi muuta Suomea vakavampi.

Tiistaina hallitus antoi eduskunnalle kiireellisenä lakiesityksen, jolla rajoitetaan ravitsemusliikkeiden aukioloa toukokuun loppuun asti. Esitys koskee kaikkia kahviloita, baareja, pubeja, yökerhoja ja ruokaravintoloita. Tuotteita ei saa tarjota ravintoloiden tiloisssa, mutta tuotteiden ulosmyynti olisi kuitenkin edelleen sallittua.