Lakifirma aloitti testamenttien alennusmyynnin – poikkeustilan tarjous voimassa huhtikuun loppuun

Testamentti pitää tehdä oikein, koska sillä voi vaikuttaa perimisjärjestykseen. Siksi moni palkkaa asialle lakimiehen. Sami Lettojärvi

Crista Lassfolk-Feodoroff

Helsinkiläinen lakitoimisto Himberg mainostaa aloittaneensa testamenttien alennusmyynnin poikkeustilanteen vuoksi. Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

Yritys julkaisi tiedon tarjouksestaan Facebookissa.

Yhden miehen lakifirmaa Malmilla pyörittävä lakimies Niklas Himberg kertoo ideansa kummunneen siitä, että ihmisillä on nyt aikaa tehdä asioita, jotka ovat jääneet tekemättä.

– Tarkoitus ei ole kalastella asiakkaita hengenvaarallisen sairauden varjolla, ei tietenkään. Yhtä hyvin olisin voinut mainostaa vaikka avioehtoa, ja tulenkin mainostamaan, Himberg kommentoi.

– Tämän kyseisen julkaisun yhteyteen laitoin jo vuosi sitten kirjoittamani artikkelin siitä, miksi testamentti on hyvä olla olemassa.

Hän kertoo tekevänsä itse lakitoimiston mainoksia Facebookiin lähes viikoittain ja jakavansa niitä säännöllisesti noin kymmeneen paikallisryhmään.

Sosiaalisessa mediassa mainostaminen on lakitoimistolle ilmaista, ja lisäksi Himberg kokee voivansa olla siellä helposti lähestyttävä.

– Pyrin profiloitumaan oman alueeni lakipalvelujen tarjoajana. Asiakaspalveluahan tämä minunkin työni on, Himberg sanoo.

– Ja kun asiakkaat ottavat yhteyttä, ensimmäinen kysymys on yleensä se, mitä palvelu maksaa?

Testamentin tekoa hän kertoo tarjoavansa nyt normaalia edullisemmin siitä yksinkertaisesta syystä, että saisi asiakkaita. Koronavirus hiljentää vauhdilla asiakasvirtaa monissa yrityksissä, joten asiakashankinta on nyt yrittäjälle erityisen tärkeää.

Himbergin kokemuksen mukaan testamentin tekoa usein arastellaan, mutta kun se on tehty, on seurauksena huojentunut tunne.

– Jos minulta kysytään, kannattaisi kaikilla olla testamentti ikään tai terveydentilaan katsomatta. Itsellänikin se on ollut jo vuosia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut