Lidl asentaa suojapleksit asiakkaiden ja kassamyyjien väliin – "Voi asioida normaalisti"

toimitus

Lidl asentaa kassoilleen suojapleksit. Tiedotteen mukaan pleksit suojaavat ihmisiä tehokkaasti pisaratartunnoilta, ja ne asennetaan jokaisen 186 Lidl-myymälän kassoille. Pleksien avulla Lidl haluaa suojella sekä työntekijöidensä että asiakkaidensa terveyttä. Ensimmäiset suojat asennetaan tällä viikolla. Kaikkiin myymälöihin suojat on asennettu muutaman viikon sisällä, kerrotaan tiedotteessa.

Kassoille asennettavat suojat on valmistettu läpinäkyvästä pleksilasista. Ne asennetaan kassapöydän eteen asiakkaan ja myyjän väliin. Kassoilla voi asioida normaalisti suojaplekseistä huolimatta.

– Jokaisen on syötävä ja useiden meistä on myös edelleen käytävä kaupassa. Haluamme, että myymälöissämme on mahdollisimman turvallista asioida ja käydä töissä, sanoo Lidlin myynnin osastopäällikkö Akseli Mäkisalo tiedotteessa.

– Työntekijämme ovat koronaepidemian eturintamassa. He tekevät korvaamattoman arvokasta työtä, ja teemme kaikkemme, että sitä työtä voi tehdä turvallisin mielin, Mäkisalo jatkaa.

Tiedotteessa myös muistutetaan, että kaupassa muihin ihmisiin on hyvä pitää myös riittävä etäisyys, esimerkiksi kassajonossa noin puolitoista metriä. Tärkeintä on kuitenkin, että sairaana ei tulla kauppaan.

Juttua muokattu 24.3.2020 kello 11.50: kuva vaihdettu Lidlistä saatuun kuvaan pleksistä.

Aiheeseen liittyvää

  1. Norwegianilla matkustanut järkyttyi järjestelyistä: "Jos ei kentältä tai koneesta saatu tartuntaa, niin ei sitten mistään"
    23.3.2020 15:47
  2. Pääministeri Sanna Marin Twitterissä: "Myös liikkumisen rajoittaminen on valmistelussa"
    23.3.2020 12:07
  3. "Potentiaalinen koronalinko" –  huomenna alkava kaupunkipyöräkausi herättää kansanedustajissa jopa pelkoa
    22.3.2020 16:49

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut