Jorvin apteekki aloittaa lääkkeiden kotiinkuljetuksen

toimitus

Jorvin apteekki aloittaa maanantaina maksuttoman lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelun yli 70-vuotiaille ja muille koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville.

– Palvelu on tarkoitettu niille yli 70-vuotiaille ja muille riskiryhmiin kuuluville, joilla on välttämättömiä lääkehoitoja eikä ketään läheistä tai tuttua, joka voisi hoitaa apteekkiasioita, apteekkari Anssi Pulkkinen kertoo.

Ajatus kotiinkuljetuksesta lähti siitä, että apteekissa toivotaan ikäihmisten pysyvän kotona.

– Osa on pysynytkin, mutta kyllä meillä vieläkin on käynyt ikäihmisiä. Olisi niin tärkeää, että rajoituksia nyt noudatettaisiin. Mitä vähemmän liikutaan, sitä parempi tulos saadaan, Pulkkinen muistuttaa.

Ensisijaisia alueita, joille kuljetusta tarjotaan, ovat Jorvi, Lippajärvi, Muurala-Gumböle, Bemböle, Järvenperä, Vanhakartano-Röylä, Kalajärvi-Lakisto, Nuuksio-Nupuri sekä Kauniainen.

– Kotiinkuljetusta tehdään resurssiemme rajoissa. Teemme sen minkä pystymme, muistuttaa apteekkari.

– Toivon, että muutkin lähtisivät mukaan tekemään samaa.

Suomessa lääkkeitä voi ostaa myös apteekkien verkkopalveluista. Verkkopalveluista voi ostaa sekä itsehoito- että reseptilääkkeitä. Reseptilääkkeisiin tarvitsee sähköisen lääkemääräyksen.

Jorvin apteekin maanantaiaamuna avautuvaankotiinkuljetuspalveluun otetaan yhteyttä soittamalla numeroon 050 541 2378 tai 050 541 2376. Maksu tapahtuu pankki- tai luottokortilla lääkkeiden toimituksen yhteydessä, jolloin tarkastetaan myös henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 2. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 3. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 4. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 5. Tapiolan pihoilta Espoon johtajaksi – 60 vuotta täyttävä Jukka Mäkelä on varttunut yhdessä kasvavan Espoon kanssa
 6. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä
 7. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 8. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 9. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 10. Raidejokerin työt aiheuttavat muutoksia kevyen liikenteen reitteihin Linnoitustiellä Leppävaarassa
 11. Hammashoidon arkipäivystys muuttaa Espoon sairaalaan
 12. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 13. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 14. Poliisi pidätti Helsingin Veräjämäessä kiertäneen varkaan, joka murtautui koteihin asukkaiden ollessa kotona – Yksi asukas kaadettiin kumoon
 15. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.