Punainen Risti toimittaa telttoja Hyvinkään sairaalaan – Apua koronavirustilanteeseen varautumisessa

toimitus

Punainen Risti avustaa Hyvinkään sairaalaa koronavirustilanteeseen varautumisessa, tiedotteessa kerrotaan.

Järjestö toimittaa sairaalan käyttöön telttoja ja kalusteita logistiikkakeskuksestaan Tampereelta. Potilaiden hoitamiseen suunniteltujen telttojen eli Triange-yksikön avulla sairaala saa lisätilaa hoidon kiireellisyyden arviointiin.

Pyyntö avusta tuli Hyvinkään sairaalalta. Yksikkö pystytetään torstaina Hyvinkään sairaalan pihalle

– Muokkaamme katastrofiavussa käytettäviä avustusyksiköitä tarpeen mukaan. Pohjana tässä on suunnittelemamme evakuointikeskus, joka muokataan vastaamaan sairaalan tarpeita. Nyt yksikön tehtävänä on varmistaa, että sairaalalla on riittävästi kapasiteettia potilaiden vastaanotossa ja arvioinnissa, kertoo Punaisen Ristin ERU-koordinaattori Virpi Teinilä tiedotteessa.

Hyvinkäälle toimitettava Triage-yksikkö sisältää Suomen sääoloihin sopivia metallirunkoisia kangastelttoja. Teltat ovat pinta-alaltaan 48 neliötä. Teltat ovat yhdistettävissä toisiinsa. Niihin kulku voidaan tarvittaessa sulkea. Yksikköön kuuluu myös valaistus ja tarvittaessa lämmitys.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut