Poliisi lopettaa isot puhallusratsiat koronatilanteen vuoksi

Poliisia on ohjeistettu pidättäytymään massiivisista puhallutusratsioista 1. kesäkuuta asti koronaviruksen takia. Arkisto / Johanna Erjonsalo

toimitus

Poliisihallitus on avannut verkkosivun, jolla se kertoo koronaviruksen vaikutuksista poliisin toimintaan. Verkkosivulla kerrotaan muun muassa, miten poliisissa on varauduttu koronavirukseen ja mitkä ovat poliisin tehtävät ja toimivaltuudet erilaisissa tilanteissa.

Sivulla kerrotaan myös, että poliisia on ohjeistettu pidättäytymään massiivisista puhallutusratsioista 1. kesäkuuta asti koronaviruksen takia. Rattijuopumusvalvontaa suoritetaan edelleen normaaliin tapaan hygieniasta huolehtien ja kertakäyttöpillejä käyttäen. Verkkosivulla sanotaan, että koronavirustapausten lisääntyessä varsinaisesti mikään kansalaisten suuntaan näkyvä asia ei ole muuttunut, lukuunottamatta massiivisten puhallusratsioiden lopettamista. Poliisi varautuu omilla sisäisillä toimillaan turvaamaan keskeisimpien toimintojensa turvaamisen sairauspoistumista huolimatta. Hallinnon sisäinen ohjaus ja suunnittelu lisääntyvät, mutta se ei heijastu ulospäin.

Tutustu Koronaan varautuminen poliisissa -sivuun täällä

Aiheeseen liittyvää

 1. Jääkiekon SM-liiga heittää luistimet nurkkaan – "Kansakuntamme selviää tästä"
  13.3.2020 17:16
 2. Aluehallintovirasto kieltää yli 500 hengen yleisötilaisuudet – koskee kaikkia Manner-Suomen kuntia
  13.3.2020 15:18
 3. Apteekkariliitto joutui rajoittamaan kipu- ja kuumelääkkeiden myyntiä – "Käsidesin raaka-aineiden saatavuudessa on ollut ongelmia"
  13.3.2020 16:04
 4. Hus ei enää testaa kaikkia koronavirusepäilyjä – tässä lista testattavista ryhmistä
  13.3.2020 15:55
 5. Tallinnan risteilyt jatkuvat toistaiseksi normaalisti – Koronavirus ei ole vaikuttanut merkittävästi alkuvuoden matkustajamääriin
  13.3.2020 13:16

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut