Poliisi lopettaa isot puhallusratsiat koronatilanteen vuoksi

Poliisihallitus on avannut verkkosivun, jolla se kertoo koronaviruksen vaikutuksista poliisin toimintaan. Verkkosivulla kerrotaan muun muassa, miten poliisissa on varauduttu koronavirukseen ja mitkä ovat poliisin tehtävät ja toimivaltuudet erilaisissa tilanteissa.

Sivulla kerrotaan myös, että poliisia on ohjeistettu pidättäytymään massiivisista puhallutusratsioista 1. kesäkuuta asti koronaviruksen takia. Rattijuopumusvalvontaa suoritetaan edelleen normaaliin tapaan hygieniasta huolehtien ja kertakäyttöpillejä käyttäen. Verkkosivulla sanotaan, että koronavirustapausten lisääntyessä varsinaisesti mikään kansalaisten suuntaan näkyvä asia ei ole muuttunut, lukuunottamatta massiivisten puhallusratsioiden lopettamista. Poliisi varautuu omilla sisäisillä toimillaan turvaamaan keskeisimpien toimintojensa turvaamisen sairauspoistumista huolimatta. Hallinnon sisäinen ohjaus ja suunnittelu lisääntyvät, mutta se ei heijastu ulospäin.

Tutustu Koronaan varautuminen poliisissa -sivuun täällä

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut