Kiekko-Espoon miesten ja naisten kausi päättyi koronan vuoksi

Kiekko-Espoon naisten ja miesten joukkueet eivät enää pelaa tällä kaudella. Kummallakin piti olla ottelu huomenna Metro-areenalla.

Syynä on Jääkiekkoliiton hallituksen koronaviruksen vuoksi tekemä päätös torstai-iltana. Se päätti, että kaikkien liiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta.

Kiekko-Espoon miehet ehtivät pelata torstai-iltana Suomi-sarjan toisen välierän juuri ennen päätöstä. Huntersin kotikaukalossa pelattu ottelu päättyi jatkoajalla 3–4. Se oli Kiekko-Espoon toinen voitto.

Kolmas ottelu, jonka voittamalla espoolaisjoukkue olisi jo selvinnyt jatkoon, olisi pelattu huomenna lauantaina Espoossa. Kiekko-Espoo keskeytti lipunmyynnin tuohon otteluun torstaina iltapäivällä. Nyt luvataan, että kaikkiin irtolipun ostaneisiinn tullaan olemaan yhteydessä lähiaikoina.

Kiekko-Espoon naiset eivät pääse tavoittelemaan kultaa. Joukkueen piti pelata ensimmäisessä loppuottelussa Kalpaa vastaan lauantaina.

Koska kaikki jäljellä olleet pelit on peruttu kaudelra 2019–2020, ei joukkueille ole nyt sarjasijoituksia. Liitto aikoo kevään aikana tiedottaa niistä ja kauden lopettamisen vaikutuksista kauden 2020–2021 sarjapaikkoihin

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut