T24: Näin tallinnanlaivoilla varaudutaan koronavirusepäilyyn

toimitus

Tallinnan matkustajasatamassa on jo viime viikosta lähtien seurattu lämpökameroiden avulla kaupunkiin saapuvien laivamatkustajien kehon lämpötilaa. Tallinnanlaivoilla miehistö seuraa tilannetta silmämääräisesti.

Laivoilla on olemassa tarkka toimintasuunnitelma mahdollisten virusten tai epidemioiden varalta. Tällä hetkellä laivojen miehistö seuraa matkustajien terveydentilaa ja hyvinvointia samaan tapaan kuin silloin kun liikenteessä on kausi-influenssaa tai norovirusta, kertoo Tallinna24-sivusto.

– Tietenkin me toivomme, ettei kukaan lähde ylipäänsä matkalle sairaana. Oli sitten kyse mistä tahansa viruksesta tai epidemiasta, Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd toteaa.

Laivalla miehistö ja henkilökunta ovat matkustajien oman aktiivisuuden varassa. Toimintasuunnitelma on kuitenkin selvä, jos joku oireileva matkustaja tulee valittamaan huonoa oloa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Korona kurittaa lentoyhtiöitä: Norwegian peruu 3 000 lentoa ja lomauttaa henkilöstöä – myös Finnair peruu lisää lentojaan
    10.3.2020 16:01
  2. Tulisiko uni silmään kapselissa tai kontissa? – T24 esittelee Tallinnan erikoisia nukkumapaikkoja
    14.2.2020 10:54
  3. Finavia aloitti ylimääräisen puhdistuksen Helsinki-Vantaalla – syynä koronavirusepäily
    7.2.2020 14:27

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut