Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joukkuevoimistelun Vantaan maailmancup peruttu koronan vuoksi

Joukkuevoimistelun maailmancupin tämän kauden ensimmäinen osakilpailu ja juniorien Challenge Cupin aloituskisa on peruttu. Ne piti järjestää tämän viikon lopulla Vantaalla Myyrmäen Energia-areenalla.

Päätöksen ovat tehneet Kansainvälinen joukkuevoimisteluliitto IFAGG, Suomen Voimisteluliitto ja kisajärjestelyistä vastaava Sport Club Vantaa. Lisäksi on peruttu lasten ja nuorten voimistelukilpailu, jonka oli tarkoitus alkaa tänään.

–  Olemme olleet päivittäin aktiivisesti yhteydessä viranomaisten ja erityisesti Terveyden ja hyvinvointilaitoksen kanssa ja keskustelleet kisajärjestelyiden turvallisuudesta. Huomioiden viime päivinä tapahtuneet muutokset koronavirustilanteesta ja hallituksen juuri julkaiseman suosituksen koronaviruksen hillitsemiseksi, päätimme perua kilpailut, SC Vantaan toiminnanjohtaja Eevakaisa Niemi kertoo liiton tiedotteessa.

Ennakkoon kilpailuihin yleisölippuja ostaneille palautetaan rahat.

Kilpailuihin ilmoittautuneista maista Italia, Japani, Viro, Turkki, Bulgaria ja osa Tanskan joukkueista oli jo perunut osallistumisensa kilpailuun. Näistä huolimatta kilpailujen osallistujamäärä olisi ollut lähes 1 000.

Suomen hallitus on suositellut vahvasti yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien perumisen toukokuun loppuun saakka.