Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmoittaudu nyt – Espoon seurakuntien muskarit laulattavat satoja lapsia

Ilmoittautuminen Espoon seurakuntien järjestämiin musiikkileikkikouluihin on parhaillaan menossa. Muskareissa on satoja vapaita paikkoja.

Espoon seurakuntien musiikkileikkikouluihin ilmoittaudutaan verkossa osoitteessa www.espoonseurakunnat.fi/muskarit. Ilmoittautuminen jatkuu 15. toukokuuta asti.

Ryhmiä järjestetään sylivauvoista eskari-ikäisiin.

Seurakuntien muskarit ovat avoimia kaikille espoolaisperheille. Vauva- ja leikki-ikäisten muskareissa on mukana aina vanhempi. Isommat lapset voivat osallistua jo itsenäisesti muskareihin ja muskarikuoroihin.

Varsinkin vauvaryhmissä, mutta muissakin ryhmissä on tilaisuus tutustua toisiin perheisiin ja seurakuntaan.

Ryhmissä soitetaan, lauletaan, louruillaan ja liikutaan. Sieltä saa vinkkejä myös kotiin laulu-, loru- ja hellittelyhetkistä.

Musiikkileikkikoulut maksavat 75 euroa lukukaudelta ja sisarukset maksavat tästä puolet.

Espoonlahden seurakunnassa muskarit järjestetään Espoonlahden kirkossa, kappeleissa ja Saunalahden nuorisotilassa.

Leppävaaran seurakunnan alueella muskarit ovat Leppävaaran kirkossa, seurakuntakoti Uutussa ja KilonRistissä.

Olarin seurakunnan alueen muskarit ovat Matinkappelissa ja Olarin kappelissa.

Tapiolan seurakunnan muskari järjestään Mankkaan seurakuntakodissa. Kirkon remontin takia käyttöön etsitään korvaavaa tilaa.

Tuomiokirkkoseurakunnan alueella muskarit ovat Suvelan, Viherlaakson, Auroran, Kauklahden, Laaksolahden, Nupurin ja Kalajärven kappeleissa.

Vuonna 2018 Espoon seurakunnat järjestivät yhteensä 94 eri muskariryhmää ja niihin osallistui viikoittain yli 1 400 ihmistä.

Koska muskarit ovat tältä keväältä peruttuja koronavirustilanteen vuoksi, muskariopet järjestävät perheille viikoittain Facebookissa ja Youtubessa avoimia pieniä verkkomuskarihetkiä.