Stadin Skoude -palkinnon saanut naiskomisario: "Kehotan harjoittelijoita unohtamaan ennakkoluulot Itä-Helsingistä"

Komisario Johanna Sinivuori on tuore Stadin Skoude. Helsingin poliisilaitos

Marika Lumme

Helsingin poliisilaitoksen Stadin Skoude -palkinnon on saanut hälytys- ja valvontayksikössä työskentelevä komisario Johanna Sinivuori

Sinivuori on ensimmäisiä naispoliiseja, jotka saivat ylikonstaapelin viran kentällä ilman poliisihallinnon alipäällystötutkintoa.

Sinivuori on vannoutunut itähelsinkiläinen ja ylpeä siitä.

– Kehotan aina Itä-Helsinkiin menossa olevia harjoittelijoita unohtamaan ennakkoluulot. Itä on hieno paikka mielettömine luontoineen ja hyvine liikenneyhteyksineen. Se on paljon mainettaan parempi, Sinivuori kertoo poliisin tiedotteessa.

Sinivuori on työskennellyt Itä-Helsingin lisäksi myös pohjoisessa ja etelässä. Hän on johtanut poliisin toimintaa useissa tapahtumissa, kuten uudenvuodenaattoina, itsenäisyyspäivinä, pride-kulkueiden aikaan ja Stadin derbyissä. Sinivuori on mukana poliisin kansainvälisen jalkapallon katsomoturvallisuusjärjestön NFIP:n toiminnassa.

– Kenttäjohtaminen on parasta, mitä poliisissa voi tehdä. Saa olla ulkona koko ajan ja tavata paljon erilaisia ihmisiä,

Helsingin poliisilaitos jakaa vuosittain Stadin Skoude -palkinnon ansioituneelle poliisille. Palkinto jaettiin nyt 11. kerran.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tälle poliisille paatuneet rikollisetkin kumartavat – Stadin Skoude kulkee kahdella renkaalla
    16.2.2017 14:40

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut