HSL:n busseista kulkee tänään joka neljäs – "Aamuliikenteessä enemmän busseja kuin arvioitiin, iltapäivä vielä epävarma"

Kuvituskuva. Seppo Korkman / arkisto

Jari Pietiläinen

Ammattikeskusjärjestö SAK:n mielenilmaus ja siihen liittyvät tukilakot pysäyttävät perjantaina suuren osan pk-seudun julkisesta liikenteestä. Osa bussivuoroista kuitenkin ajetaan, kertoo HSL.

HSL:n busseista on ollut perjantaiaamuna kello 7aikaan liikenteessä noin neljännes normaalista tarjonnasta. Esimerkiksi runkolinjat 550 ja 560 liikennöivät noin vartin vuorovälein.

Aamuliikenteessä busseja on lähtenyt liikenteeseen ennakoitua enemmän. Iltapäivän tilanteesta ei ole vielä saatavissa tarkkaa arviota, koska työvuorot vaihtuvat iltapäivän aikana.

Ennen kuutta aamulla tapahtunut henkilövahinko Helsingin päärautatieasemalla aiheutti myöhästymisiä pääradan junille aamuliikenteessä, mutta muutoin junat kulkevat normaalisti. Metro- ja raitioliikenne käynnistyy HSL:n mukaan lauantaiaamuna.

Tutki tästä, mikä on liikennöintitilanne tällä hetkellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.