Salve-gaten finaali: Hieta siirtyi Nokka-ravintoloiden siipien alle

Vanhan Salven tiloissa Hietalahdessa viime keväänä avannut Ravintola Hieta joutui heti ensimmäisenä syksynään muutoksen kouriin. Ravintoloitsija Jani Hiltunen palasi takaisin Karjalaan, lokakuussa Royal Ravintolat liitti Hiedan Nokka-ravintoloihin, joita luotsaavat keittiöpäällikkö Ari Ruoho ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikka

Hiedasta ryhdyttiin tekemään kannattavaa kortteliravintolaa.

– Olen pitkään halunnut isännöidä laadukasta, mutta helppoa ja rentoa kortteliravintolaa ja Hieta on juuri sellainen. Typistimme Terhin kanssa ruokalistaa merkittävästi, sillä näin pystymme entistä paremmin keskittymään niihin annoksiin, joita meillä on, Ruoho kertoo.

Lue koko juttu Aromi-lehdestä

Aromi-lehti ja Etelä-Suomen Media (muiden muassa Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat)kuuluvat Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut