Espoon PS: "Metrofarssi muuttumassa jo draamaksi"

Espoon perussuomalaiset on liittynyt päivittäin paisuvaan metro- ja liityntäliikennettä kritisoivien joukkoon.

–Investoimalla metroon on pyritty parantamaan ihmisten liikkumista. Vaadimme selvitystä ja selkeää suunnitelmaa millä metroliikenteen käynnistymisestä aiheutunut liikennekaaos saadaan sille tasolle, mitä kuntalaiselle luvattu. Koko metro on ollut farssi ja nyt näyttää myös sille, että tämä farssi ei saa onnellista loppua. Tämä alkaa olla jo draaman puolella, valtuustoryhmän 3. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Arja Juvonen napauttaa.

Espoon perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Simo Grönroos muistuttaa, että perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti vastustaneet länsimetroa alusta asti.

–Metron budjetti kasvoi kohtuuttoman suureksi ja valmistuminen venyi vuosilla, kuten ennustimme. Sekä matka-aikojen pidentyminen liityntäliikenteen myötä että raideliikenteen haavoittuvaisuus vikojen sattuessa, ovat myös olleet hyvin tiedossa jo pitkään.

Perussuomalaiset vaatiikin, että Espoon kaupunki ja HSL keskittyvät nyt Espoon sisäisen liikenteen kehittämiseen sekä varmistamaan kohtuulliset matka-ajat koko Espoosta Helsingin keskustaan.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut