Yleisö pääsee osallistumaan Yksiöön en äitee ota -näytelmän harjoituksiin

Taetteri Röntgensali harjoittelee Sirkku Peltolan komediaa Yksiöön en äitee ota yleisön edessä. Teatteri Röntgensali

Johanna Halava

Teatteri Röntgensali harjoittelee Sirkku Peltolan näytelmää Yksiöön en äitee ota Yleisö pääsee seuraamaan ja osallistumaan harjoituksiin viikon ajan Kohtaamossa Ison Omenan palvelutorilla.

Maanantaina 8., keskiviikkona 10. ja perjantaina 12. tammikuuta harjoitukset ovat kello 18–21, lauantaina 13. ja sunnuntaina 14. tammikuuta harjoitellaan kello 13–18.

Yksiöön en äitee ota kertoo siitä, miten elämä ei aina mene niin kuin on suunnitellut. Se on myös tarina tyhjyyden kokemisesta, yksinäisyydestä sekä siitä, kun elämä menee raiteiltaan. Näytelmä kertoo perheen hajoamisesta ja yhteen paluusta.

Näytelmän ensi-ilta on perjantaina 2. helmikuuta kello 19 Kannusalissa. Esityksiä on myös Karatalossa. Lippuja voi ostaa harjoitusten aikana Kohtaamosta 15 eurolla ja Kohtaamosta ostettuna se sisältää myös väliaikatarjoilun.

Lisätietoja www.rontgensali.fi ja teatterin Facebook-sivuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 2. Tapiolan pihoilta Espoon johtajaksi – 60 vuotta täyttävä Jukka Mäkelä on varttunut yhdessä kasvavan Espoon kanssa
 3. Tapiolan kahluualtaalla oleilleen koronaviruksen kantajan jäljiltä ei tiedossa jatkotartuntoja – koronapuhelin ruuhkautui tapauksen tultua julki
 4. Espoossa todettu 901 varmistettua koronatartuntaa – viikon aikana kuusi uutta tapausta
 5. Nyt asfaltoidaan vähäliikenteisempiäkin teitä – kunnostukseen viime vuosia enemmän rahaa
 6. Vuokrat nousivat eniten isoissa kaupungeissa – poikkeusajasta huolimatta vuokra-asuntoja haettiin keväällä ennätysmäärä
 7. Kysely: Kosketuksia välttelee koronan takia enää alle puolet suomalaisista, myös luottamus asioinnin turvallisuuteen on noussut
 8. USU: Moni vuokranantaja vaati vuokralaiselta henkilötakaajan – Kuluttajaliitolla on erilainen suositus
 9. Lidlin jakelukeskuksissa kierrätetään kaikki jäte – saivat auditoinnissa korkeimman kierrätysluokituksen
 10. GrIFK hakee edelleen kauden avausvoittoa Kakkosessa – kotikentällä vastassa FC Espoo
 11. Oma raha: Nelikymppinen Tiina Nykyri hankki muhkean säästön vertailemalla sähkön ja vakuutusten hintoja – "Vielä kun saisi sähkönsiirronkin kilpailutettua"
 12. Ruoka: Strömsöstä tuttu mestarikokki Michael Björklund kehottaa olemaan ylpeä Suomen nuoresta ruokakulttuurista – Hän toivoo, etteivät ketjuruokalat jyrää pikkuravintoloita alleen: "Helmet alkavat olla harvassa"
 13. Tiede: Miksi ihminen juo, vaikka se on haitaksi? Hyödyt saa heti ja riskit joskus myöhemmin, sanoo tutkijaprofessori Pia Mäkelä
 14. Tiede: Aamuryypyn voimin kirkkoon, ristiäisissä olutta, paloviina vei oikeuteen – Tällaista oli arki alkoholin kanssa 1600-luvulla
 15. Linnanmäki nostaa päivittäisten kävijöiden kiintiötä – "Opettelimme uusia toimintamalleja pienemmillä asiakasmäärillä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.