Vantaan seurakunnat lehtisaarelaisten aloittamasta oikeusprosessista: "Olemme valmiita jatkamaan neuvotteluja"

Vantaan seurakuntayhtymä ottaa kantaa Helsingin Lehtisaaren asukkaiden heitä kohtaan käynnistämään oikeusprosessiin.

Lehtisaaren Asukkaat ry tiedotti 3. tammikuuta joutuneensa käynnistämään oikeusprosessin viimeisenä keinona saada ratkaistua riita Helsingin Lehtisaaressa sijaitsevien taloyhtiöiden tonttivuokrasta.

Lehtisaaressamaita omistava Vantaan seurakuntayhtymä aikoo asukkaiden mielestä korottaatonttivuokria kohtuuttomalle tasolle, mikä on toteutuessaan ajamassa osan perheistä pois kodeistaan.

Vantaan seurakuntien kiinteistöjohtaja Sari Turunen kertoo, että keskusteluja lehtisaarelaisten taloyhtiöiden kanssa on käyty ja lehtisaarelaisten aloittamat oikeustoimet ovat seurakuntayhtymän tiedossa.

– Olisimme itse olleet ja olemme edelleen valmiita jatkamaan neuvotteluja muulla tavoin. Näin ollen ja kun kanteet ovat nyt vireillä, Vantaan seurakuntayhtymä ei tällä erää kommentoi asiaa enempää mediassa. Olemme pahoillamme tilanteesta, Turunen ilmoittaa.

Lue myös:"Tukalassa tilanteessa ainoa vaihtoehto" – helsinkiläiset aloittavat oikeusprosessin Vantaan seurakuntayhtymää vastaan

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut