Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi äitiyspakkaus sai Mustikkamaito-kuosin – unileluna koira

Vuoden 2020 äitiyspakkaus on julkistettu. Tuotteet on pakattu Ilona Partasen suunnittelemaan pakkaukseen, ilmeen nimi on Mustikkamaito. Pakkaus toimii myös vuodelaatikkona. Yksi uutukaisen erikoisuuksia on se, että ulkohaalarin kuosi valittiin nyt ensimmäistä kertaa yleisöäänestyksellä: ääniä annettiin noin 9 300, joista voittajakuosi sai noin 68 prosenttia. Valitussa kuosissa on eläin- ja luontoaiheisia kuvia tummalla pohjalla, tiedottaa Kela.

Äitiyspakkauksessa on yhteensä 56 hyödyllistä tuotetta vauvaperheelle. Tuotevalikoima on käyttäjien toiveiden mukaisesti säilynyt pitkälti ennallaan. Uutena tuotteena tämän vuoden äitiyspakkauksessa on jatkopalabody, josta irrotettava jatkopala tuo lisää käyttöikää myös muihin vauvan bodyihin.

– Äitiyspakkauksen suosio pitää edelleen pintansa. Kaikista äitiysavustuksista noin 70 prosenttia jaetaan edelleen pakkauksina, kertoo Kelan etuuspäällikkö Johanna Aholainen tiedotteessa.

Uuteen äitiyspakkaukseen valikoituneet vaatteet ovat väritykseltään neutraaleja ja tiedotteen mukaan helposti yhdisteltäviä. Mukana on myös värikkäitä vaatteita sekä luontoaiheisia kuoseja.

Äitiyspakkauksen vaihtumisajankohta vaihtelee jonkin verran vuosittain, koska edellisen vuoden pakkaukset jaetaan ensin loppuun. Tämän vuoden pakkausta aletaan jakaa aikaisintaan touko-kesäkuussa.