K & K: "Kenkäkauppakirkko" avautuu Tapiolassa yleisölle vasta syksyllä

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen oli helmikuussa Länsiväylän haastattelussa tyytyväinen väistötiloihin. – Seurakuntalaiset, seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt olivat yhtä mieltä siitä, että tarvitsemme tilan Tapiolan keskustasta, Linnoinen sanoi tuolloin. Arkisto/Anneli Tuominen-Halomo

Tapiolan kirkon väistötilat entisessä kenkäkaupassa avautuvat yleisölle todennäköisesti vasta syksyllä, kertoo Kirkko ja kaupunki -lehti.

Tapiolan kirkon peruskorjaus alkaa toukokuussa.

Kirkko & kaupunki -lehden mukaan koronaviruksen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset ovat siirtämässä avoimen toiminnan aloittamista väistötiloissa syksyyn. Väistötiloihin on tulossa kirkkosali ja muita tiloja.

Länsiväylä kirjoitti helmikuussa Tapiolan kirkon peruskorjauksesta ja siitä, kuinka väistötilat Tapiolan seurakunnan toiminnalle löytyivät entisistä Kenkä-Tapion liiketiloista Tapiontorilla.

Seurakuntalaiset saivat ehdottaa väistötiloille nimeä. Ehdotuksia olivat muun muassa Herran pieksut, Askelkirkko, Toritupa, Kirkkomaja, Varjelus ja Tapionristi. Nimeksi valikoitui lopulta tilojen entisestä käyttötarkoituksesta muistuttava Virsu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut