Javatrans hoitaa konkurssiin menneeltä Kajonilta vapautuneet kuljetukset

Javatrans Oy hoitaa konkurssiin menneeltä taksiyhtiö Kajon Oy:ltä vapautuneet kuljetukset toukokuun alusta alkaen. Siirtyvät kuljetukset ovat Espoon kaupungin koulukuljetuksia sekä vammaisten ja vanhusten ryhmäkuljetuksia pääasiassa Matinkylä-Olarin, Tapiolan sekä Leppävaaran alueilla.

Javatransin ja kaupungin tekemä sopimus on voimassa 31. heinäkuuta asti. Ennen toukokuuta ajettavat kuljetukset hoitaa Fixutaxi.

Javatrans ja Espoon kaupunki ovat yhteydessä asiakkaisiin, joita muutos koskee.

Yli 20 vuotta toiminut Kajon hakeutui konkurssiin 15. huhtikuuta eikä pystynyt hoitamaan Espoon kaupungin kuljetuksia enää 20. huhtikuuta jälkeen. Koronavirusepidemia on lähes pysäyttänyt taksiliikenteen ja Kajonin mukaan ei ollut muita vaihtoehtoja kuin hakeutua konkurssimenettelyyn.

Kaupunki kilpailutti Kajonilta vapautuneet kuljetukset nykyisten sopimustoimittajien kesken. Kaupunki kilpailuttaa kyseisten kuljetusten järjestämisen uudestaan syksystä alkaen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut