Lisenssihakemukselle vihreätä – Kiekko-Espoon sarjanousu Mestikseen varmistui

Kiekko-Espoo sai torstaina lisenssin jääkiekon Mestikseen eli maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Arkisto/Sirpa Repo

Kiekko-Espoon miehet pelaavat kaudella 2020–2021 jääkiekon Mestiksessä.

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea myönsi Kiekko-Espoolle Mestis-lisenssin torstaisessa kokouksessaan.

– Miesten edustusjoukkueen nousu Mestis-tasolle on osoitus siitä, että tekemämme pitkäjänteinen työ espoolaisen jääkiekon yhteisöllisyyden, yhtenäisyyden ja tulevaisuuden eteen on ollut kannattavaa, Kiekko-Espoo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein sanoo seuran verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa.

– Mestis-toiminnan käynnistäminen yhteiskunnassamme elettävien vaikeiden aikojen keskellä tekee tilanteesta haasteellisen. Toivommekin, että yritykset ja ihmiset lähtevät mukaan yhteiseen espoolaisen kiekon tarinaan, Rubinstein jatkaa tiedotteessa.

Koronavirus päätti Kiekko-Espoon kauden ennenaikaisesti. Joukkue johti Suomi-sarjan välieräsarjaa Porvoon Huntersia vastaan otteluvoitoin 2–0, kun sarjatoiminta keskeytettiin.

Lisenssikomitean mukaan myös Mestis-paikkaa hakeneen Forssan Palloseuran hakemuksen käsittelyä on siirretty myöhemmäksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut