Kurttilaan ja Saunalahteen rakennetaan uusia asumisoikeusasuntoja rivi- ja paritaloihin

Saunalahteen osoitteeseen Donabacka 1 tulee kaikkiaan 16 rivitaloasuntoa kolmeen taloon. Havainnekuva/ Arkkitehtitoimisto Neva oy

Kurttilan ja Saunalahden rajalle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa pari- ja rivitaloasuntoja osoitteisiin Donabacka 1, Maasillantie 5 ja Santapellonkuja 1.

Santapellonkujalle Saunalahteen rakennetaan yhteensä 11 asuntoa. Ne tulevat rivitaloon sekä neljään paritaloon. Asunnot ovat 85 ja 97 neliön kokoisia neljän ja viiden huoneen perheasuntoja. Ne valmistuvat arviolta toukokuussa 2021.

Saunalahteen Donabacka 1:een rakennetaan kolme rivitaloa, joihin tule yhteensä 16 asuntoa. Asuntojen pinta-alat ovat 77,5–97 neliötä. Niiden on määrä valmistua tammikuussa 2021.

Kurttilan puolelle Maasillantielle valmistuu maaliskuussa 2021 kolme rivitaloa, joihin tulee kaikkiaan 13 asuntoa. Pienimmät niistä ovat 79-neliöisiä kolmen huoneen asuntoja ja suurimmat 98,5-neliöisiä viiden huoneen asuntoja.

Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia ja niissä on terassi, parveke ja oma sauna. Kaikkien kohteiden urakoitsijana toimii Varte Oy.

Ensimmäinen hakuaika asuntoihin on meneillään ja jatkuu 18. toukokuuta saakka. Sen jälkeen asuntoihin on jatkuva haku.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut